Un drum lung

2543 Views

Poate unora li se întâmplă să realizeze ușor de fiecare dată tot ce și-au propus. Mie, de obicei, îmi ia ceva timp. Până pun ideile în ordine, stabilesc detaliile, culeg informațiile necesare, până mă hotărăsc, până îmi dau seama dacă ceea ce vreau să fac este exact ceea ce am nevoie…este un drum lung.

Lung este drumul pe care îl faci până acasă unde te așteaptă cei dragi, asemenea este și drumul in carieră, la fel și cel in dragoste.
Poate cel mai lung drum este cel în care ajungi să te cunoști. Când te hotărăști că trebuie să faci ceva să poți întelege cum funcționează lucurile, de ce așteptările tale sunt complet diferite de ceea ce trăiești, că nu mai întelegi nimic și că singurul om căruia ar trebui să-i dai socoteală ești chiar tu.
Mie mi se pare cel mai dificil drum pe care l-am început vreodată. Știu clar că va fi lung și întortocheat, cu gropi și noroi, poate chiar și pietre. Dar am încredere că voi reuși să-l parcurg cu drag, am parcurs alături de oameni propriile lor drumuri grele, sau de una singură cărări în situații impuse. Exercițiul îmi va fi de ajutor, curiozitatea mă împinge, inima își cere liniștea, iar creierul vrea aventură!

0 Comments

Leave a Comment

Newsletter

Te poți înscrie în lista mea de Newsletter. Îți promit că nu îți voi trimite SPAM-uri și nici nu voi vinde adresa ta de e-mail altora. Ai posibilitatea de a te dezabona oricând.
Trimite
NEWSLETTER