EU

Numele meu este Emilia David, însă majoritatea îmi spun EMI.

E mai scurt, ușor de reținut și mai simplu de pronunțat.
Când eram mică nu îmi plăcea să mi se spună Emilia. Suna prea scorțos, prea serios, era folosit doar la școală pe un ton evident, serios, iar asta era de ajuns să nu mai vrea să fiu Emilia. Acum insă, mă identific perfect cu prenumele meu: Emi e încadrat bine în Emilia, îmi amintește mereu de partea jucăușă și inocentă din copilărie.

Blogul meu conține idei pe care uneori nu le exprim în viața de zi cu zi, experiențe personale, stări emoționale, opinii, încurajări, trecut și prezent.

Nu îmi place să dau sfaturi, însă sunt un bun ascultător care poate extrage câteva idei principale care să-ți fie de folos.

Fiecare articol în parte are o idee care să-ți dea de gândit. Nu e nici o problemă dacă nu îți dai seama pe moment, sunt sigură că vei reveni la un moment dat pe pagina mea, și că te vei identifica cu situația respectivă. Îmi doresc, și îți doresc să găsești soluția potrivită.

Atașat fiecărui articol, vei avea și o melodie. Dacă ești curios, ascultă! Nu îmi bat joc de urechile mele..:))
Când ai timp, lasă și un feed-back, te rog. Îmi este de ajutor.

Mulțumesc!

Newsletter

Te poți înscrie în lista mea de Newsletter. Îți promit că nu îți voi trimite SPAM-uri și nici nu voi vinde adresa ta de e-mail altora. Ai posibilitatea de a te dezabona oricând.
Trimite
NEWSLETTER