Stomacul are nevoie de mâncare, iar mintea de oameni

2052 Views

Sincer, nu mai ştiu în ce film am întâlnit replica aceasta, însă mi-a placut tare mult.

Pentru că nu am talentul de a–mi aminti scene din filme, cu atât mai mult contextul, spun doar că am avut imaginea unui grup din zona de foodcourt din mall. Toată lumea cuminte la masă, nimeni nu vorbeşte, toţi cu ochii în telefoane şi butonează de zor, în timp ce mai  muşcă din sandviş.

În regulă, ne îngrijim de nevoile primare precum hrana, dar cu ce ne hrănim creierul?

Muzica, cărţile, documentarea despre orice domeniu ne încântă, reprezintă hrana pentru creier, dar şi socializarea. Oare de ce ne mai întâlnim cu prietenii? Să ne consolidăm relaţiile de prietenie din on-line? Într-o lume mult prea agitată si stresată, e sănătos să ridici puţin privirea de la orice faci şi să simţi. Să simţi privirea unui prieten căruia i-ai lipsit, să îi asculţi vocea, să simţi toată energia frumoasă care te înconjoară atunci când eşti alături de cei dragi. O gluma bună şi o privire caldă dau gust oricărei mâncări pe care o ai în farfurie. So, enjoy your meal!

0 Comments

Leave a Comment

Newsletter

Te poți înscrie în lista mea de Newsletter. Îți promit că nu îți voi trimite SPAM-uri și nici nu voi vinde adresa ta de e-mail altora. Ai posibilitatea de a te dezabona oricând.
Trimite
NEWSLETTER