Love changes. Changes everything

3942 Views

Întâmplător m-am surprins fredonând melodia lui Chimie Fisher ‘’Love changes everything’’.

Mi se întamplă frecvent să fac asocieri, uneori stupide, dar de cele mai multe ori unele folositoare. Imaginile provoacă amintiri, amintirile vin cu informaţii utile pentru prezent.

‘’Love changes..’’..hmm…aşa e..dragostea schimbă. Încă din copilărie când am acceptat corecţiile educaţiei noastre de dragul părinţilor sau datorită încrederii in ei, până la maturitate. Maturi fiind, schimbarea a venit de dragul ei/lui. Mult timp m-am ambiţionat să mă opun schimbării, atitudine pe care o găsesc acum puerilă J, crezând că schimbarea nu îmi va face bine.

Acum mă bufneşte râsul, este atât de importantă schimbarea in viaţa noastră încât regret că încăpăţânarea mea a durat atâta timp. Şi caut din ce in ce mai des să descopăr lucruri, să mă îmbunătăţesc, să schimb ce nu îmi mai face bine. Sunt mulţi adulţi care se mândresc cu faptul că ei nu se schimbă şi nici nu ar accepta vreodată, inconştienţi fiind că lucurile capătă alt sens de la o secundă la alta, că direcţiile noastre ajung de multe ori in sensul opus faţă de cel propus. Dar mai ales că, transformarea se produce în mod automat, chiar dacă nu eşti conştient.

Este parte din noi, ‘’ne face mari’’ şi ne animă viaţa in fiecare secundă.

Tu ce vrei să schimbi?

De fapt……….Vrei?

0 Comments

Leave a Comment

Newsletter

Te poți înscrie în lista mea de Newsletter. Îți promit că nu îți voi trimite SPAM-uri și nici nu voi vinde adresa ta de e-mail altora. Ai posibilitatea de a te dezabona oricând.
Trimite
NEWSLETTER