De Crăciun, fii mai bun!

2016 Views

Sau ai putea începe în oricare altă zi. :)) Nu mai aștepta o ocazie, cum ar fi Crăciunul sau altă sărbătoare, sfârșitul sau începutul de an. Bunătatea e la fel, în orice moment. Sau poți să nu vrei să fii bun și atunci te-ai asigurat că vei petrece sărbătorile singur, sau de ce nu..întreaga ta viață.
Cum poți fi mai bun? Diferă foarte mult percepțiile asupra acestei idei.Dacă aș fi egoistă m-aș gândi că poate ‘’autorul’’ vrea să spună că trebuie să mă perfecționez într-un domeniu care îmi place mie mai mult. Să excelez. Eu. Dacă aș empatiza cu persoanele din jur, le-aș face cadouri, aș încerca să-i ajut pe cât mai mult posibil. Sau aș putea să tac într-o zi, și să nu-mi exprim părerea, cred că sigur aș fi un om mai bun :))).Oricum simți tu că poți fi ‘’mai bun’’, încearcă! Prea rău nu are cum să-ți facă. E posibil ca bunătatea să nu-ți fie apreciată sau luată în seamă. Nu te îngrijora și nu aștepta recunoașterea meritelor, oricum tu sigur vei avea o stare mai bună.

De ce ‘’mai bun’’? Nu era suficient că ești un om bun? Hmm..și dacă poți mai mult de atât, și știi asta, nu e păcat să nu acționezi? Poate chiar ești de folos.

0 Comments

Leave a Comment

Newsletter

Te poți înscrie în lista mea de Newsletter. Îți promit că nu îți voi trimite SPAM-uri și nici nu voi vinde adresa ta de e-mail altora. Ai posibilitatea de a te dezabona oricând.
Trimite
NEWSLETTER