Cât de mult îţi place?

2091 Views

Recent am surprins o discuţie în timp ce stăteam la rând, la casa unui supermarket. Două prietene discutau despre tenis, una dintre ele o incuraja pe cealaltă sa încerce să participe la o primă lecţie de tenis, cealaltă refuza motivând: ‘’Aaa..nu, sunt sigură că nu mi-ar plăcea’’. Prima tipa argumenta atât de bine, încât mai aveam puţin şi îi ceream mai multe detalii J.

Constat că noi adulţii, refuzăm din ce in ce mai des, din prima, orice fel de propunere care nu ne aparţine. Corect, e absolut normal să analizăm propunerea şi să nu acceptam pe loc orice idee care ne-ar putea dezavantaja. Problema  e că refuzăm o mare parte din propuneri fără măcar a le trece prin filtrul personal. Uneori, comoditatea sau oboseala işi spun cuvântul. în copilărie, deschiderea pentru NOU este fantastică: te aventurezi, încerci noi feluri de mâncare, jocuri, până îţi stabileşti preferinţele. Maturi fiind ne rezumăm la cee ce ştim despre noi inşine si devenim reticenţi la orice este diferit.

Hai să ne relaxam puţin, putem avea surprize din locuri sau din domenii de la care ne asteptăm mai puţin. E in regula să ne lăsăm surprinşi din cţnd în când, nu se poate întampla nimic rău. şi dacă se întamplă, nu suntem noi oameni mari şi ştim să rezolvăm orice? 😛

0 Comments

Leave a Comment

Newsletter

Te poți înscrie în lista mea de Newsletter. Îți promit că nu îți voi trimite SPAM-uri și nici nu voi vinde adresa ta de e-mail altora. Ai posibilitatea de a te dezabona oricând.
Trimite
NEWSLETTER